PROGRAM

#STSOn9

Program Simplified Trading Signal (STS)  merupakan program pembelajaran kos pendek yang dianjurkan oleh Akademi JL secara jarak jauh untuk pelajar yang ingin mempelajari ilmu teknikal analisis secara atas talian (online). Program ini berlangsung selama 3 bulan dan dikawalselia oleh  admin dari AJL. Segala video pembelajaran adalah direkod dan boleh ditonton secara online melalui link yang diedarkan kepada pelajar. Terdapat 24 silibus yang akan diedarkan bagi setiap minggu sehingga tamat tempoh program. Pelajar juga akan diberikan tugasan (assignment) setiap minggu sekali bagi melatih ilmu teknikal analisis yang dipelajari. 

Benefit

Ilmu yang diterapkan dalam STSOn9 merupakan ilmu teknikal analisis yang kebanyakannya digunakan oleh Pakar Teknikal Analisis. Bagi seorang trader yang menjadikan pelaburan trading sebagai salah satu medium untuk menjana kewangan, mereka perlulah mempunyai ilmu teknikal analisis serta mahir menggunakannya supaya setiap entry yang dilakukan adalah sesuai dan dapat memaksimakan keuntungan.

Analisis menggunakan Naked Chart

Mengetahui trend pasaran

Dapat menjangkakan sejauh mana pasaran pergi

Dapat melihat signal untuk entry dan exit

Masa yang feksibel

Tidak perlu menghadap chart 24 jam

Membuat keuntungan dalam jangka masa yang panjang

Dapat belajar hanya dari rumah

15 Strategi Trading bakal dibongkarkan

AJL (M) Sdn Bhd (1173052-U)

AJL adalah syarikat berbentuk akademi yang memberikan informasi dan mengajarkan tentang ilmu pelaburan di dalam bidang trading. Ilmu pelaburan dalam bidang trading ini membolehkan pelabur membuat tindakan yang betul ketika hendak membuat keputusan di dalam trading. 

Website ini dimiliki dan dioperasi oleh AJL (M) Sdn Bhd. Copyright 2020. All rights reserved.